Της Ελενας Ερμείδου

Συνεχίζει τον δρόμο που άνοιξε ο Θοδωρής Κοκκάλας και θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της, η ERGO, δράττοντας τις ευκαιρίες μαζί με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση τόνισε ο  Dr. Markus Rieß, CEO του Ομίλου ERGO, συγχαίροντας όλους τους συνεργάτες και διοικητικούς στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της ERGO Ελλάδας και ανακοινώνοντας επίσημα την μετάβαση του Θ. Κοκκάλα από την θέση του CEO στην ERGO Ελλάδας στην θέση του πρόεδρου στην ERGO Γερμανίας από την 1η Μαίου 2020.

O Θ. Κοκκάλας θα διαδεχθεί τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO Γερμανίας (ERGO Deutschland AG) Achim Kassow, ο οποίος θα αναλάβει νέα καθήκοντα ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της μητρικής εταιρείας Munich Re.

Τα τρία σημεία που δίνει έμφαση

Υπό την καθοδήγηση του Ομίλου, η ERGO Ελλάδας δίνει έμφαση στην αξία, την υπευθυνότητα, το ανθρώπινο πρόσωπο, τα οποία και θεωρεί βασικά συστατικά επιτυχίας στην νέα δεκαετία.

Στόχοι και αγορά πάνε μαζί

Η ERGO μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της με την ΑΤΕ Ασφαλιστική τόνισε ο Dr. Markus Rieß στοχεύει για άλλη μία χρονιά σε συνεχείς βελτιώσεις, στην ανάπτυξη και την κερδοφορία, στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, αφοσίωση και συνέπεια στο αντικείμενο και τον άνθρωπο, στην διαφοροποίηση ταυτόχρονα μελετώντας και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις επικρατούσες οικονομικές, κοινωνικές και εμπορικές συνθήκες της αγοράς.

Προσανατολισμός πωλήσεις, στο όχημα ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Ο προσανατολισμός της ERGO είναι οι σωστή πώληση και η ενίσχυση των πωλήσεων από την οποία πώληση βασίζει την ανάπτυξη της  και την κερδοφορία. Οδηγός στο όχημα της ανάπτυξης τα πολύ καλά προϊόντα της ERGO  και τα δίκτυα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ο Markus Rieß υπογράμμισε «βασιζόμαστε σε εσάς».

Για τον Ομιλο ERGO, έχοντας ξεπεράσει το κόστος της συγχώνευσης (ERGO – ATE Ασφαλιστική), η ERGO Ελλάδος έχει καθοριστική σημασία στην διαμόρφωση των στρατηγικών της σχεδίων,  καθώς και η ελληνική αγορά η οποία αναπτύσσεται και μετασχηματίζεται. Πλεονέκτημα του επιχειρηματικού μοντέλου στην Ελλάδα τα κανάλια διανομής και τα ισχυρά δίκτυα διαμεσολάβησης.

Η επιτυχία συνεχίζεται

Για άλλη μία χρονιά το όνομα της ERGO στην Ελλάδα συνδέθηκε με επιτυχίες στις Γενικές Ασφάλειες, στο Αυτοκίνητο, στην Υγεία την Ζωή, τόνισε ο Θοδωρής Κοκκάλας διευκρινίζοντας πως δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί για κέρδη για το 2019. «1η θέση στις Γενικές, 3000 συνεργάτες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, 900 χιλιάδες πελάτες, το μεγαλύτερο δίκτυο bancassurance» υπογράμμισε ο απερχόμενος CEO της ERGO Ελλάδας.

Στην τελευταία του παρουσία στην ERGO Ελλάδας ο Θ. Κοκκάλας εξήρε την ποιότητα σχέσεων με τους συνεργάτες της Ασφαλιστικής, τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ συνεργατών – μετόχου –Ελλάδας, τις σχέσεις με τα αποκλειστικά και ελεύθερα δίκτυα, τις σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς και το bancassurance. Παράλληλα αναφέρθηκε στην σύμβαση συνεργασίας με την Τράπεζα και στην ανανέωση της συνεργασίας αυτής για τα επόμενα 1ο χρόνια.

Κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τους συνεργάτες, διοικητικούς υπάλληλους, το διοικητικό συμβούλιο, τον μέτοχο και τους συνεργάτες των τραπεζοασφαλειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here