Γράφει η «ξενόδοχος»

 

  • «Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας των Sani Resort, θα ήθελα να σας στείλω το μήνυμα για την αυξημένη μέριμνα και δέσμευσή μας ως προς την ασφάλεια και υγεία των πελατών μας, που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, κάθε στιγμή και ειδικά σε αυτό το αβέβαιο κλίμα»

Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τους πελάτες του ομίλου Sani ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.  Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων απευθύνει, σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο όχι μόνο για τον ελληνικό αλλά και των ευρωπαϊκό τουρισμό, προσωπικό μήνυμα στους επισκέπτες των πολυτελών resorts που είναι από τα πλέον βραβευμένα στη χώρα μας στην κατηγορία τους.

  • «Τα τελευταία 50 χρόνια, η βασική αρχή των Sani Resort είναι πάντα η φροντίδα των φιλοξενουμένων μας ως δική μας οικογένεια. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτή η βασική αξία μας καθοδηγεί ώστε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες λόγω νέου κορωνοϊού, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουμε εσάς και τις οικογένειές σας.
  • Πρόκειται ξεκάθαρα για μία πρωτοφανή και σοβαρή πρόκληση που δημιουργεί, όπως είναι φυσικό, μεγάλη αβεβαιότητα και ανησυχία. Θα ήθελα, όμως, να γνωρίζετε ότι συνεχίζουμε, όχι μόνο να παρακολουθούμε στενά αλλά και να αναζητούμε τρόπους αντίδρασης στις συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, επιδεικνύοντας, σταθερά, αποφασιστικότητα με στόχο να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες, συνεργάτες και υπαλλήλους μας το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για να μπορούν να ταξιδέψουν με εμπιστοσύνη. Όπως θα ανέμενε ο καθένας από ένα resort, το οποίο έχει διακριθεί ως το World’s Leading Family & Beach Resort, τα ήδη ισχυρά πρότυπα υγιεινής μας, ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή σειράς μέτρων και ακολουθώντας όλες τις τελευταίες οδηγίες για τον COVID-19 από τις διεθνείς και τοπικές αρχές».

Ο CEO του ομίλου απευθύνει ευχαριστήριο

  • «για τη συνεχή υποστήριξη και αφοσίωσή σας και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε τους φιλοξενουμένους, τους συνεργάτες μας και τους υπαλλήλους μας καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εχοντας καθημερινά την ασφάλεια στο Sani Resort σε πρώτη προτεραιότητα αλλά και προετοιμάζοντας την μοναδική εμπειρία οικογενειακών διακοπών που οι πελάτες μας αποκαλούν “Sani Magic”, είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο ήλιος θα λάμψει και θα δούμε τα χαρούμενα χαμόγελα των φιλοξενούμενών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here