Με περιουσία 11,68 δισ εκατ. δολαρίων είναι ομολογουμένως ένας πολύ εύπορος άνθρωπος και από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη Ρωσία. Ο λόγος για τον Ρώσο ολιγάρχη, ιδιοκτήτη μεγάλων Ομίλων όπως η Kommersant και μεγαλοεπενδυτή Alisher Usmanov.

Τελευταία διαβάσαμε ότι ο Usmanov είναι ιδιοκτήτης του «M/Y Dilbar», ενός σούπερ γιοτ που είναι το μεγαλύτερο Motor Yacht, σε όρους Gross Tonnage σύμφωνα με το VesselsValue.

Ο οίκος αναλύσεων εγκαινίασε μια νέα πλατφόρμα για την αξιολόγηση και την παροχή σημαντικών πληροφοριών αναφορικά με την αγορά των Superyachts.

Με βάση μια σειρά παραγόντων ανέδειξε το σκάφος του Ρώσου επενδυτή ως το μεγαλύτερο. Το Motor Yacht. Το γιοτ ναυπηγήθηκε το 2016 και η αξία του ανέρχεται στα $648 εκατ.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε πολλά πλάνα δείχνετε κατά λάθος το παλιό Dilbar το οποίο ήταν το προηγούμενο του τωρινού Dilbar. Το προηγούμενο ήταν πολύ μικρότερο και μετά το μετονόμασε σε ONA. Ο ιδιοκτήτης ήθελε απλώς να διατηρήσει το όνομα κ να το μεταφέρει στο καινούριο. ONA λέγεται η μητέρα του ιδιοκτήτη.

    Capt. Nick

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here