Αν και λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων, στα αεροδρόμια του Ν. Αιγαίου, έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται διεθνείς αφίξεις από την 13η Μαΐου, επισήμως, στο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, το Σάββατο 15 Μαΐου, τα αεροδρόμια του Ν. Αιγαίου υποδέχθηκαν τις περισσότερες- 32 στον αριθμό- διεθνείς πτήσεις.

Περισσότερες πτήσεις από περισσότερες χώρες υποδέχθηκε η Ρόδος, αφού  έφθασαν στο νησί 16 αεροπλάνα από τη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, τη Βίλνιους της Λιθουανίας, τις Βρυξέλλες (Βέλγιο), τη Ζυρίχη (Ελβετία), τη Ρίγα της Λετονίας, ενώ την «τιμητική» της είχε η Γερμανία για το νησί των Ιπποτών με 9 πτήσεις από  Βερολίνο, Στουτγκάρδη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Αννόβερο, Λειψία και Φρανκφούρτη.

Στην Κω  στο διεθνές αεροδρόμιο έφθασαν 11 διεθνείς πτήσεις από το Ντίσελντορφ, το Αννόβερο, το Μόναχο και την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από τη Ζυρίχη (Ελβετία), τη Βαρσοβία και το Κατοβίτσε της Πολωνίας, την Πράγα (Τσεχία) και από τις πόλεις Λιλ και Ντοβίλ της Γαλλίας.  Η Μύκονος υποδέχθηκε Το Σάββατο  3 πτήσεις από Ντόχα, Ζυρίχη και Γενεύη και η Σαντορίνη δύο από Παρίσι και Φρανκφούρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here