Η Rocket Delivery εγκαινιάζει από αύριο 14 Απριλίου 2022 τη νέα εφαρμογή της για χρήση από κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές (IOS & Android).

Με ανανεωμένο λογότυπο και νέους χρωματικούς κώδικες, η εταιρεία υλοποιεί τη νέα στρατηγική της, η οποία περιλαμβάνει περαιτέρω ανάπτυξη στην Αθήνα, αλλά και ενεργοποίηση στη Θεσσαλονίκη και τη Λεμεσό της Κύπρου στο β΄ εξάμηνο του 2022.

Στο επίκεντρο των προσπαθειών της Rocket είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παράδοσης και η άριστη αλληλεπίδραση με το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών της.

Τα νέα χρώματα της Rocket Delivery συμβολίζουν τη νέα κατεύθυνση στην ελληνική αγορά και τη φιλοδοξία της Εταιρείας να επεκταθεί με ταχύ ρυθμό. Μέσα από υπερσύγχρονο κι εύχρηστο περιβάλλον, το νέο app, που θα είναι διαθέσιμο από τις 12.00 μ.μ. της Πέμπτης, θα επιτρέπει στο χρήστη να πληρώνει απευθείας μέσω του Apple Pay και του Google Pay, αλλά και να επιτυγχάνει γρηγορότερη είσοδο (login) μέσω του Facebook.

Τα συνεργαζόμενα εστιατόρια θα μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα τις παραγγελίες τους.

Η Rocket καλεί το κοινό να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή Rocket Delivery, να βιώσει τη νέα εμπειρία και να απολαύσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here