Η Repath που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία για να βοηθήσει τις σύγχρονες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός, αναδεικνύεται σε Advanced Partner της Zoho, καθιστώντας την, τον πρώτο partner της Zoho στην ΝΑ Ευρώπη που επιτυγχάνει αυτή τη διάκριση ενώ διανύει μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Τα κριτήρια που ανέδειξαν την Repath από Authorised σε Advanced Partner της Zoho σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα βασίζονται στην αλματώδη πορεία που παρουσίασε η εταιρεία με την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού σε μεγάλους, μεσαίους και μικρούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως η Aγγλία, η Κύπρος, η Λετονία, η Σουηδία, η Γερμανία, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναδείξουμε τη Repath σε “Advanced Partner” αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στη διείσδυση των λύσεων του Zoho στην ελληνική αγορά. Όπως σε πολλές επιχειρήσεις του κόσμου, έτσι και στην Ελλάδα η ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό και υιοθέτηση cloud επιλογών γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Οι έμπειροι συνεργάτες μας αποτελούν ζωτικό μέρος της στρατηγικής μας για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας  μπορούν να υιοθετήσουν  με επιτυχία τις λύσεις του Zoho και να αποκομίσουν τεράστια αξία από αυτές”. Sridhar Iyengar, Managing Director, UK & Europe, Zoho Corporation.

Με τη διάκριση αυτή, η Repath αποδεικνύεται ως η Νο1 επιλογή για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του λογισμικού της Zoho για τον μετασχηματισμό της, με στόχο να ανταποκριθεί επιτυχώς στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιούργησε η πανδημία. Η ανάδειξη της σε Zoho Advanced Partner αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της έμπειρης ομάδας της Repath, να παρέχει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που εξασφαλίζουν την επιτυχημένη μετάβαση στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα ακόμα και των πιο σύνθετών οργανισμών.

“Σε μία χρονική συγκυρία που έφερε πολλές επιχειρήσεις αντιμέτωπες με πρωτόγνωρες καταστάσεις, η Repath με τη βοήθεια της Zoho βρέθηκε στο πλευρό τους προτείνοντας κερδοφόρες λύσεις και υλοποιώντας με επιτυχία δύσκολα και απαιτητικά projects. Η αναβάθμισή μας σε Advanced Partner μέσα σε έναν μόλις χρόνο μας δίνει όχι μόνο την ηθική επιβράβευση για τις εντατικές προσπάθειές μας, αλλά και το κίνητρο να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και με το ίδιο πάθος να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση που θέλει να αξιοποιήσει τις προκλήσεις, να ξεχωρίσει και να υποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα αλώβητη” αναφέρει ο Μανώλης Λαμπόβας, CEO της Repath. 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία: https://repath.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here