Η CASA FUTURA είναι ένα δυναμικό δίκτυο, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει μια νέα, ποιοτική πνοή στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα.

Οι δημιουργοί του, έχουν διατελέσει στελέχη σε μεγάλες εταιρείες για πάνω απο 10 χρόνια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτών, με πολύ επιτυχημένες σταδιοδρομίες.

Η Σπυριδούλα – Μόνικα Μπότουλα είναι ο αρχικός εμπνευστής, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της κτηματομεσιτικής εταιρείας Casa Futura Real Εstate.

Η νέα εταιρεία ήρθε για να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, με βασικές αρχές της την ποιότητα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει, τη διαφάνεια και την ομαδικότητα. Οι συντελεστές που συνθέτουν την ομάδα της CASA FUTURA είναι άνθρωποι με εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων, επαγγελματική κατάρτιση, αρχές, όραμα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, με αξιοζήλευτες επιδόσεις και αποτελέσματα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: Βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία του ιδιοκτήτη ακινήτων, μισθώνοντας υψηλών προδιαγραφών ακίνητα σε όλη την Αθήνα τα οποία στη συνέχεια, είναι σε θέση να τα διαχειριστεί, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από περιττά άγχη.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Η μεγάλη διαφοροποίηση της εταιρείας μας σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα, έγκειται στην αμεσότητα με την οποία οι πελάτες εξυπηρετούνται από τους έμπειρους και καταρτισμένους σύμβουλους ακινήτων της Casa Futura.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ: Ανακαίνιση θεωρείται η διαδικασία που απαιτείται ώστε να βελτιωθεί μία οποιαδήποτε κατεστραμμένη ή ξεπερασμένη δομή. Οι ανακαινίσεις μπορεί να αφορούν κατοικίες μεμονωμένες ή στο σύνολό τους όταν πρόκειται για πολυκατοικίες η συγκροτήματα, δηλαδή οικιστικές- αλλά και εμπορικές- όταν πρόκειται για ανακαινίσεις σε καταστήματα εμπορικά κέντρα κλπ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Η ειδικευμένη ομάδα στεγαστικών δανείων της Casa Futura, σε συνεργασία με τις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές συστημικές τράπεζες, κατευθύνει εύστοχα και ουσιαστικά τους πελάτες της στη σύναψη δανείων ταχύτατα και με τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό αποδοχής αιτημάτων.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Το νομικό τμήμα της Casa Futura Real Estate, απαρτίζεται από εξειδικευμένους δικηγόρους στον τομέα των ακινήτων και γενικά στο εμπράγματο δίκαιο. Βασικός στόχος μας αποτελεί η ασφάλεια και η ικανοποίηση του Πελάτη σε κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας, είτε πρόκειται για τον ιδιοκτήτη – πωλητή είτε για τον ενδιαφερόμενο – αγοραστή, μέσω της αναζήτησης όλων των προϋποθέσεων για την ανεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης σύμφωνα με το προφίλ του εκάστοτε Πελάτη.

GOLDEN VISA: Η Casa Futura Real Estate μπορεί να αναλάβει ολοκληρωμένα την εύρεση και αγορά ακινήτου, σε συνδυασμό με την νομική, οικονομική και τεχνική υποστήριξη για την απόκτηση της «GOLDEN VISA» χωρίς εσείς να αγωνιάτε για κανένα μέρος της διαδικασίας, παρά μόνο να επιλέξετε το ακίνητο που σας ταιριάζει!

Διεύθυνση

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 38, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνο

2160036050

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ