Μπορεί να μην έλαβε χώρα ούτε το φετινό συνέδριο της Ύδρας, το κορυφαίο ραντεβού στο Baden – Βaden όμως αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Από τις 17 ως τις 21 Οκτωβρίου – σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες ενημερώσεις – οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της (αντ)ασφαλιστικής αγοράς θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος πολλά και κρίσιμα ζητήματα που έχουν ανακύψει, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει η οργανωτική επιτροπή δια της CEO, Nora Waggershauser, σε πρόσφατη ανακοίνωση, στόχος είναι η διαμονή στο Baden – Baden να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ασφαλής, με τον αντίστοιχο αριθμό συμμετεχόντων που επιτρέπεται λόγω της συγκυρίας.

Εγγραφή και διαπίστευση στο κορυφαίο ραντεβού είναι δωρεάν, αλλά υποχρεωτικά ώστε να παρευρεθεί κανείς στη μεγάλη αυτή συνάντηση.

Όποιος έχει ήδη λογαριασμό στον ιστότοπο baden-baden-reinsurance.com από τα προηγούμενα χρόνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν έχετε κωδικούς σύνδεσης, πατήστε εδώ για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να αποκτήσετε πρόσβαση στη φόρμα εγγραφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here