Γράφει η «ξενοδόχος»

Ο αθλητισμός στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού. Ο λόγος για το νέο αθλητικό ξενοδοχείο που εγκαινιάστηκε χθες κι επισήμως  στη Λήμνο από την Apollo Travel Group, παρουσία και του υπουργού κ. Βασίλη Κικίλια.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε  “διπλά χαρούμενος και ως υπουργός Τουρισμού και ως πρώην αθλητής”.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί ως θέρετρο καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και -με τη συνεργασία της Ολυμπιακής Ομάδας και της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας ως τόπος προετοιμασίας επαγγελματικών ομάδων, δηλαδή, ως αθλητικό ξενοδοχείο.

Πρόκειται για τη δεύτερη επένδυση της Apollo Travel Group -του μεγαλύτερου tour operator της Σκανδιναβίας και θυγατρική του ομίλου DER Touristik– στη χώρα μας, καθώς αντίστοιχο θεματικό ξενοδοχείο λειτουργεί και στα Σύβοτα. Το ξενοδοχείο στη Λήμνο λειτουργεί επισήμως από σήμερα και η πληρότητα αγγίζει, ήδη, το 100%.

Οι μεγάλες διοργανώσεις πάντως μπορούν να ενισχύσουν -έτι περαιτέρω- το τουριστικό μας προϊόν.

Για παράδειγμα, το Ράλι Ακρόπολις, το φθινόπωρο, ζητά 4.000 κλίνες από τη Φθιώτιδα, «τις οποίες και ψάχνουμε να βρούμε στους γύρω νομούς», σύμφωνα με τον κ. Κικίλια.

  • «Είχαμε φέτος  τις διαδρομές του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, που ξεκίνησαν από την Κρήτη και κατέληξαν στην Ήπειρο, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τον Νοέμβριο, θα έχουμε τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας».

Μάλιστα, επίκεινται ανακοινώσεις -από κοινού με τον Δήμαρχο Αθηναίων- για ένα πολύ σημαντικό event για την Αθήνα και την Αττική, που θα προηγηθεί του Μαραθωνίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here