Σήμερα Παρασκευή + 13 “κληρώνει” για τα ονόματα των προτιμητέων για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Εθνική. Θα λήξει όμως σήμερα η πρώτη πράξη, καθώς η μεθόδευση των διεργασιών από την πλευρά της Επιτροπής Αξιολόγησης της τράπεζας έβγαλαν τους ανθρώπους του ΤΧΣ από τα ρούχα τους.

Πηγή μου στο Ταμείο, μου έλεγε ότι ειδικά η Μαριάνε Όκλαντ, τα…μάτια και τα…αυτιά του SSM στο Ταμείο τα είχε πάρει πολύ άσχημα και ότι ήταν η Νορβηγίδα που επέμενε να βγει με ανακοίνωση- παρέμβαση μπροστά το ΤΧΣ να πει τα αυτονόητα.

Πως δηλαδή μόλις ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Nomination Committee και το Ταμείο, δηλαδή ο βασικός μέτοχος δεν είχε καν την στοιχειώδη ενημέρωση.

“Δεν γίνονται αυτά”, μου έλεγε η πηγή μου, που με προειδοποιούσε πως εάν δεν η όλη διαδικασία μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ανάλογες με αυτές που είχαν προκύψει όταν το Μαξίμου ήθελε να “φάει” τον Φραγκιαδάκη και έφτανε μέχρι του σημείου να παρεμβαίνει ο ίδιος ο Γιάννης Δραγασάκης και εκ των υστέρων να έρχεται το μήνυμα-απανταχούσα από την Φρανκφούρτη.

Η πηγή μου στο Ταμείο είναι σχεδόν πάντα καλά, πολύ καλά ενημερωμένη για αυτό και περιμένω διάφορες πράξεις στο…δράμα που ετοιμάζεται να παιχτεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here