Η Qualco και η Neurosoft ανακοινώνουν την ολοκλήρωση των συναλλαγών που αφορούν στις εξαγορές δύο θυγατρικών εταιρειών της Neurosoft από την Qualco.

Συγκεκριμένα, η Qualco εξαγόρασε το 100% των μετοχών της “TensorFin Single Member SA” καθώς και τo 100% της “Daedalus Technologies FZE”, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του Supply Chain Finance και παρέχουν ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις, συνδυάζοντας την παραγωγή εξειδικευμένου λογισμικού με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καλύπτοντας όλα τα διαμορφωμένα μοντέλα χρηματοδότησης τιμολογίων και εισπρακτέων από Τράπεζες και Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Οι εν λόγω εταιρείες δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μέση Ανατολή, Ασία και Βόρεια Αφρική, και προέκυψαν έπειτα από την απόσχιση του εμπορικού τομέα ‘Fintech & Analytics’ της εταιρείας Neurosoft.

Συγκεκριμένα, η Qualco θα έχει πλέον στην φαρέτρα της την πλατφόρμα ‘Proxima+’ αποτελούμενη από τα modules Proxima Backoffice, Tesla Radius, Ergodicity και self-on boarding, καθώς και την πλατφόρμα Confirm η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Open Blockchain (Hyperledger fabric). Συνδυαστικά οι δύο πλατφόρμες καλύπτουν πλήρως τον χώρο του Supply Chain Finance και προσφέρουν ανταγωνιστικές λύσεις με ασύγκριτα πλεονεκτήματα στην συγκεκριμένη αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here