Διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων  της η Public με μια νέα επένδυση 10 εκατ. Ευρώ.

Θα δημιουργηθούνν 10 νέα μεγάλα “Public + home” μέσα στην επόμενη τριετία.

Το σχέδιο περιλαμβάνει πλήρη ανακαίνιση 3 καταστημάτων Public και αναβάθμισή τους σε mega “Public + home” το 2024, στις περιοχές των Ιωαννίνων, του Πειραιά και της Ρόδου και αναζήτηση ακινήτων 2.000τ.μ. σε Κρήτη, Πελοπόννησο και περιοχές στην Αττική για τη δημιουργία καταστημάτων “Public + home”.

Τα Public αναδιαμορφώνουν το δίκτυο καταστημάτων τους και βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση νέων σημείων τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν την εμπειρία “Public + home” σε όλη τη χώρα.

Στόχος είναι να φιλοξενούν και την κατηγορία των μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών μεταφέροντας μικρού μεγέθους καταστήματα στα ήδη μεγάλα Public.

Πρόκειται για στρατηγική επένδυση επέκτασης του δικτύου φυσικών καταστημάτων που φιλοξενούν τη διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας, μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, αλλά και τηλεοράσεων και ειδών ψυχαγωγίας, προκειμένου να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές.

Η επένδυση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του νέου μοντέλου για αγορές οικιακών συσκευών που σύστησαν στο αγοραστικό κοινό τα Public μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη σύσταση των καταστημάτων «Public + home».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ