Άνοιξε χθες, Δευτέρα, το data center της Creta Farms για κάθε ενδιαφερόμενο είτε από απλή περιέργεια είτε από ουσιαστικό επενδυτικό, επιχειρηματικό ενδιαφέρον.
       Το ότι στοιχεία θα πάρουν λ.χ. 20 εταιρείες, ιδιώτες ή και funds δεν σημαίνει ότι αυτόματα προκύπτει ενδιαφέρον, επί της ουσίας.
Για παράδειγμα είναι πολύ πιθανός ο Υφαντής, ο Νίκας, ο Θράκης Γεύσεις, η Λακωνική κ.α. που άνετα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν λεπτομερώς για το πως θα εισέλθουν στο μ.κ της κρητικής εταιρείας ή απλώς να…περάσουν για μία απλή ενημέρωση. 
       Η όλη διαδικασία θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου οι δεσμευτικές προσφορές να υποβληθούν την 31η Οκτωβρίου.
       Τώρα, στα μειονεκτήματα για τον όποιο ενδιαφερόμενο οι πολύ υψηλές υποχρεώσεις/δάνεια της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, το δάνειο της ΕΤΕπ (επί θητείας Kωνσταντίνου Φρουζή, ο οποίος παρέμεινε στην θέση του CEO, από τις αρχές του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017, σ.σ και οι…λεπτομέρειες έχουν-πλέον- την σημασία τους), η υποχώρηση των μεριδίων αγοράς, οι αντιδράσεις των εργαζομένων κ.λ.π.
          Στην αγορά προεξοφλούν, πως θα δοθεί παράταση, πέραν της 31ης Οκτωβρίου, προκειμένου να μελετηθούν μέχρι και τα…ψιλά γράμματα των ισολογισμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here