Θέση γύρω από τους όρους και τις συμβάσεις του αποκλειστικού δικτύου της NN παίρνει και ο Πανελλήλιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων-ΠΣΑΣ. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων τόσο η πρόεδρος Θεοδώρα Γουργουλη όσο και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Στασινόπουλος, μόνο ο πραγματικός διάλογος των εκπροσώπων των δύο μερών μπορεί να δώσει ασφαλή συμπεράσματα και πιθανή λύση και αυτό θα γίνει άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υπάρχει μεγάλη αντίδραση από τους αποκλειστικής συνεργασίας ασφαλιστικούς πράκτορες της εταιρίας Nationale Nederlanden σχετικά με τους όρους της νέας σύμβασης που η εταιρία ζήτησε προς υπογραφή.

Καθημερινά λαμβάνουμε παράπονα και βλέπουμε την αγωνία των μελών και συναδέλφων μας για το σοβαρό αυτό ζήτημα.Έχοντας ήδη κλείσει τον πρώτο κύκλο των ενεργειών μας προς θεσμικούς, εποπτικούς και πολιτικούς φορείς είμαστε σε προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας προκειμένου να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης και αναζήτηση δίκαιης και λογικής λύσης.

Πιστεύουμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή οι συνάδελφοι είναι εκείνοι και μόνο που αποφασίζουν το τρόπο και το ύφος της διεκδίκησης των αιτημάτων τους, όλοι οι υπόλοιποι φορείς οφείλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια τους με σύνεση και εστιάζοντας στο θετικό αποτέλεσμα εντός του νομοθετικού πλαισίου.

Τέλος είμαστε βέβαιοι πως μόνο ο πραγματικός διάλογος των εκπροσώπων των δύο μερών μπορεί να δώσει ασφαλή συμπεράσματα και πιθανή λύση και αυτό θα γίνει άμεσα. Για το ΔΣ του ΠΣΑΣ η πρόεδρος Θεοδώρα Γουργουλη και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Στασινόπουλος”.

Διαβάστε: Η NN απαντά για τις συμβάσεις

Επίσης: Ανακοίνωση του ΠΣΣΑΣ για το θέμα με τις συμβάσεις της NN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here