Η Prudential B.Μαργιός & Συνεργάτες με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει ως σύμβουλος και εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης την αναλογιστική εκτίμηση για το κόστος του Brexit στο Ασφαλιστικό Ταμείο της Ε.Ε και τη διαπραγμάτευση με το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Prudential αναδείχθηκε νικήτρια ανάμεσα σε έντεκα μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες που συμμετείχαν στον πανευρωπαϊκό ανοιχτό διαγωνισμό τον οποίο  προκήρυξε η Ευρωπαϊκή Ένωση, θέτοντας αυστηρά τεχνικά και οικονομικά κριτήρια

Ως ανάδοχος του έργου και επίσημος αναλογιστικός σύμβουλος της Ευρωπαικής Ενωσης, η Prudential θα υπολογίσει το κόστος που πρέπει να καταβάλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για τα θεμελιωμένα δικαιώματα των μελών του Ταμείου, που διευθύνεται από τη Eurostat και στο οποίο υπάγονται όλοι οι ευρωβουλευτές, οι αξιωματούχοι και οι υπάλληλοι της Ε.Ε. Πρόκειται για εξήντα χιλιάδες άμεσα ασφαλισμένους και πάνω από ενενήντα χιλιάδες εξαρτώμενα μέλη, στους οποίους παρέχονται συνταξιοδοτικές παροχές και παροχές υγείας.

Οι μελέτες και η διαπραγμάτευση της Prudential με το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ιδιαίτερη σημασία και για την Ελλάδα, καθώς το ύψος του τελικού ποσού που θα πληρώσει το Ηνωμένο Βασίλειο για την αποχώρηση από το Ταμείο θα κρίνει και τα ποσά που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της Ε.Ε, τα οποία θα επιμεριστούν σε όλα τα κράτη-μέλη. Για την αποτίμηση του Brexit θα συνεκτιμηθούν πολλές διαφορετικές τεχνικές παράμετροι, όπως τα επιτόκια προεξόφλησης, οι πίνακες θνησιμότητας και το κόστος νοσηλείας σε βάθος πολλών ετών.

Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση αποτελεί ορόσημο στην 34χρονη πορεία της Prudential που είναι η παλαιότερη και η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική εταιρία στον τομέα των Αναλογιστικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Κινδύνων.

Ο κ. Κώστας Νικολάου, Managing Director της Prudential δήλωσε: « Με σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς που εμπιστεύονται την Prudential για κορυφαία έργα πανευρωπαϊκής σημασίας. Η ανάδειξή μας σε επίσημο διαπραγματευτή της Ε.Ε για το Brexit έρχεται ως επιστέγασμα της προσήλωσής μας στην παροχή εξειδικευμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στον τομέα του Αναλογισμού και της Διαχείρισης Κινδύνου. Η επιτυχία αυτή αντανακλά το εγνωσμένο επιστημονικό κύρος των συμβούλων και συνεργατών της Prudential. Ταυτόχρονα αποδεικνύει τις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι ο τομέας των υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here