Η mobiloPC εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering ανακοίνωσε την υπηρεσία mobiplus shopping recommendation platform!

Με την υπηρεσία mobiplus shopping recommendation επιχειρήσεις Λιανικής και Χονδρικής με σημαντικό αριθμό πελατών, θα μπορούν να προβλέψουν τι θα αγοράσουν οι πελάτες την επόμενη εβδομάδα.

Μπορούν έτσι να καταλάβουν αυτόματα την νέα κατάσταση που θέλουν να μεταβούν οι πελάτες και να τους βοηθήσουν να πάνε εκεί.

Μπορούν να προβλέψουν ποιά είναι η εμπειρία που θέλουν οι πελάτες στο επόμενο χρονικό διάστημα και να τη δώσουν.

Κατόπιν θα μπορούν να ενημερώσουν τους πελάτες στο email τους, ή στο κινητό τους ή στο site της επιχείρησης για το προϊόν που θέλει να αγοράσει ο κάθε πελάτης και να το φέρουν στο φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα για την αγορά.

Έτσι θα μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους έως 30%.

Η τεχνολογία shopping recommendation και predictive analytics χρησιμοποιώντας τα στοιχεία των αγορών του πελάτη, βλέποντας τα προϊόντα που έχει αγοράσει, τα χρώματα, τις μάρκες, τις εποχές, τις τιμές, το υλικό και τα σχέδια, μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές αγορές του με σημαντική ακρίβεια.

Αυτή την τεχνολογία χρησιμοποιούν κορυφαίες εταιρείες όπως Amazon, Netflix, Facebook, Telenor και χιλιάδες άλλες που κυριαρχουν στον χώρο τους!

Η υπηρεσία είναι στο Cloud όπου μπορεί να συνδεθεί με ευκολία η επιχείρηση!

Δείτε περισσότερα εδώ

Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ανέφερε ότι για τον σχεδιασμό της υπηρεσίας εχουν συνεργαστεί με 50 περίπου ελληνικές επιχειρήσεις.

H mobiloPC ιδρύθηκε το 2016 από στελέχη πληροφορικής με σημαντική εμπειρία 30 ετών ανάπτυξης Λογισμικού, σε εταιρείες όπως HewlettPackard, Intracom, Cyta, εξειδικευμένα στον χώρο του Enterprise Λογισμικού με web και mobile services.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here