…για το λανσάρισμα του πρωτοποριακού HELL AI στην Ελλάδα

Η Action Global Communications Greece ανέλαβε την παρουσίαση και την στρατηγική ενίσχυση της δημοσιότητας σε online, print και social media του νέου HELL AI, του πρώτου ενεργειακού ποτού που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την Τεχνητή Νοημοσύνη και αναπτύχθηκε από τη HELL ENERGY.

Στο πλαίσιο της μόνιμης συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιρειών, η Action Global Communications Greece σχεδίασε και υλοποίησε ένα στοχευμένο πλάνο Influencer Marketing και Press Office, για την πρώτη προβολή του νέου προϊόντος στην ελληνική αγορά.

Οι υπηρεσίες που προσέφερε η Action Global Communications Greece περιλάμβαναν την στρατηγική επιλογή και διαχείριση των influencers, καθώς και τον συντονισμό των δημοσιεύσεων σε Instagram και TikTok. Παράλληλα, η εταιρεία χειρίστηκε και την αποστολή ειδικών πακέτων του HELL AI σε Influencers και δημοσιογράφους, ενώ ακολούθησε και ένα εντατικό πλάνο press office, με δελτία τύπου, συνεντεύξεις στελεχών της HELL ENERGY και μια σειρά στοχευμένων άρθρων για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις ανεξάντλητες δυνατότητές της.

Η Αγγελικη Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications Greece σχολίασε: «Το HELL AI δεν είναι απλά ένα ακόμη ενεργειακό ποτό, είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης μίξης τεχνολογίας και γεύσης, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην αγορά των energy drinks. Η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της δυναμικής της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ανάπτυξη προϊόντων και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε στο λανσάρισμά του στην Ελλάδα και που οι ενέργειες και η στρατηγική μας συνέβαλλαν στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του HELL AI.