Με θέματα που αφορούν τη διαχείριση των προκλήσεων της επόμενης -μετά το άνοιγμα της αγοράς- μέρας ασχολείται σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη στις 12 το μεσημέρι.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται:

  • Παρουσίαση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, και έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης για την υποβολή του στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο.
  • Eισήγηση από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σχετικά με τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Εισήγηση από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σχετικά με τη σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία Κυβερνητικής Επιτροπής για την κρατική αρωγή.
  • Εισήγηση από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, σχετικά με τη σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία Κυβερνητικής Επιτροπής Παρακολούθησης Αξιοποίησης Λιμένων.
  • Εισήγηση από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, σχετικά με τη σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία Κυβερνητικής Επιτροπής για τον συντονισμό της ανάδειξης και αξιοποίησης του πρώην Βασιλικού Κτήματος Τατοϊου.
  • Εισήγηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή σχετικά με: -τη σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία Κυβερνητικής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια -την υπαγωγή αναγκαστικών απαλλοτριώσεων ακινήτων για έργα γενικότερης σημασίας για την οικονομία της χώρας στη διαδικασία του άρθρου 7Α του Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων Ακινήτων -την επιλογή και διορισμό τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here