ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ I.W.

Μετά τα επιτυχημένα Live των Banks.com.gr και Virus.com.gr της ethosMEDIA έφτασε η ώρα για την πρώτη διαδικτυακή LIVE συζήτηση για τον κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς.

Σήμερα, 30/6 το InsuranceWorld.gr φιλοξενεί τον πρόεδρο της ΕΕΑΕ και διευθύνοντα σύμβουλο της Eurolife FFH, κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος οι σύγχρονες προκλήσεις του ασφαλιστικού κλάδου, συναρτήσει των νέων δεδομένων που επέφερε η πανδημία του COVID-19.

Οικοδεσπότης της πρώτης Live διαδικτυακής εκπομπής, ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της ethosMEDIA

Στο επίκεντρο θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, τα επόμενα βήματα της ασφαλιστικής αγοράς, στρατηγικοί στόχοι, εκτιμήσεις και σχέδια για το μέλλον των κλάδων ασφάλισης και το ευρύτερο αποτύπωμα της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε κοινωνία, οικονομία και επιχειρήσεις.

Στόχος του Insurance World, όπως και όλων των portals της ethosMEDIA, είναι η έγκυρη πληροφόρηση και η ενημέρωση με μια σειρά εκπομπών κάθε εβδομάδα που θα δημιουργούν έδαφος για συζήτηση και ευκαιρίες για σκέψη και προβληματισμό. Μια ώρα της ημέρας που, τελικά, δεν θα είναι όπως οι άλλες…

Συντονιστείτε στις 16:30 στο InsuranceWorld.gr/live

Δείτε μας και στο Facebook στις σελίδες του InsuranceWorld.grτης ethosEVENTS και της   ethosMEDIA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here