Με ιδιαίτερη χαρά, οι συμμετέχουσες εταιρείες του Pleiades Cluster βαδίζουν προς την ολοκλήρωση του έργου “Pleione”, που σηματοδοτεί τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας έξυπνης πόλης. Η LiveOn, ως πολύτιμο μέλος του Pleiades Cluster, έχει συνεισφέρει στην υλοποίηση και επιτυχημένη εφαρμογή κάθετων λύσεων, εστιάζοντας στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Οι κάθετες λύσεις της LiveOn στον τομέα του Physical Retail Interoperability Standardization έχουν συνεισφέρει στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής. Ο πιλοτικός πελάτης της εφαρμογής της LiveOn αναφέρει σημαντική ικανοποίηση, καθώς παρατηρεί την καλύτερη οργάνωση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών που παρέχονται μέσα από την εφαρμογή, χαρακτηριστικά που με βεβαιότητα θα οδηγήσουν σε αυξημένα κέρδη και μειωμένα λειτουργικά έξοδα.

Η LiveOn έχει αναλάβει την υλοποίηση του Physical Retail Interoperability Standardization, περιλαμβάνοντας ψηφιακή σήμανση, ηλεκτρονικά ταμπελάκια (ESLs), ψηφιακή ουρά, πληρότητα και διαχείριση ραντεβού του πελάτη. Η προτεινόμενη λύση θα επικοινωνεί δεδομένα από καταστήματα λιανικής, υπηρεσίες τρίτων και εγκατεστημένο εξοπλισμό, συμβάλλοντας στη δημιουργία βέλτιστων λύσεων για τον κλάδο του λιανεμπορίου.

Η LiveOn επιβεβαιώνει το δυναμικό της στον κλάδο του retail με τη συμμετοχή της στο έργο Pleione. Η εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο, αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των καταστημάτων και έχουν ήδη οδηγήσει σε μεγάλη ικανοποίηση και αύξηση κερδών για τους πελάτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ