Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2024» (10ο Π.Ε.Π.Κ.)(Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών) σε συνεργασία με 30+ Πανεπιστήμια και Κολέγια, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ& ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΕΝΕΙΣΕΤ)

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, με την ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (1ο Σεμινάριο) και θα τελειώσει στα τέλη Ιουλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η πλειοψηφία των απολογιστικών  Γεν. Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιρειών.

Αναλυτική περιγραφή του προγράμματος, καθώς και τα Πανεπιστήμια που συμμετέχουν, με πολλά εκ των οποίων έχουμε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Το 2ο Σεμινάριο Επενδυτικής Παιδείας, θα γίνει μέσω διαδικτύου, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 20.00, από την πλατφόρμα TEAMS, στο σύνδεσμο: https://bit.ly/3xDRjmh

Θέμα: Βασικές Χρηματιστηριακές Έννοιες.Εισηγητές: Μπάμπης Εγγλέζος, Πρόεδρος ΣΕΔ, Νίκος Οικονομόπουλος, Αντιπρόεδρος ΣΕΔ, Γιώργος Μάρκοβιτς, Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με υποχρεωτική ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ