Εντός Σεπτεμβρίου και εντός χρονοδιαγράμματος αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο συγκρότημα κατοικιών στην οδό Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου κάποτε στεγαζόταν το πρώην κτήριο της ΔΕΗ ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στους ορόφους του έχουν δημιουργηθεί υπερσύγχρονα στούντιο και μικρά διαμερίσματα, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις προκειμένου να φιλοξενήσουν φοιτητές, αλλά και νεαρούς επαγγελματίες που αναζητούν μια καλαίσθητη κατοικία.

Με την ολοκλήρωση του γνωστού ως “project 151” που ανέλαβε η «Calon Constructions» το κτήριο θα διαθέτει 148 επιπλωμένα διαμερίσματα από 23 έως 45 τμ, ωστόσο σε πρώτη φάση θα είναι προς διάθεση τα 111 εξ αυτών. Μάλιστα οι χώροι που είναι προς ενοικίαση έχουν πάρει και διαφορετικές ονομασίες βάσει των τμ στα οποία εκτείνονται. Τα μπλε στούντιο είναι από 23 έως 28 τμ, τα καφέ από 28 έως 33 τμ, ενώ για τα μεγαλύτερα που αναπτύσσονται σε 38 έως 45 τμ έχει επιλέγει το κίτρινο χρώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο από Έλληνες, όσο και από Βαλκάνιους, που σπουδάζουν σε κολέγια, για μίσθωση χώρων του κτηρίου.

Στόχος της «Calon Constructions», σύμφωνα με το voria.gr που διαθέτει μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη ακινήτων ήταν να δημιουργήσει μοντέρνα διαμερίσματα που θα προσφέρουν έναν άνετο τρόπο ζωής προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ενοικιαστών τους.

Η επιλογή πάντως του ονόματος του κτηρίου κάθε άλλο παρά τυχαία είναι καθώς  ανασύρει από το παρελθόν την ιστορία της «Συνοικίας 151», μιας συνοικίας που δημιουργήθηκε μετά την μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης, σε οικόπεδα που αγοράστηκαν από την Ισραηλιτική Κοινότητα της πόλης, προκειμένου να στεγαστούν οικογένειες πυροπαθών Εβραίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here