Ομόφωνα επανεξελέγη, για πέμπτη συνεχόμενη τετραετή θητεία, ως Πρόεδρος της International Union of Property Owners – Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI), ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, από τους εκπροσώπους των εθνικών οργανώσεων ιδιοκτητών ακινήτων 28 ευρωπαικών χωρών.

Η U.I.P.I. (www.uipi.com) ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1923 και αποτελεί το ανώτατο όργανο διεθνούς συνεργασίας των εθνικών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας κάθε είδους, στους σκοπούς των οποίων περιλαμβάνεται η προστασία της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας ως ανθρώπινου δικαιώματος.

Ο Στράτος Παραδιάς ως Γενικός της Γραμματέας μέχρι το 2004 και Πρόεδρός της συνεχώς από το 2005, αναδιοργάνωσε πλήρως την UIPI, μεταφέροντας την έδρα της στις Βρυξέλλες, όπου ίδρυσε γραφείο “Ευρωπαικών Υποθέσεων”.

Ετσι σήμερα, η U.I.P.I. είναι η μοναδική πανευρωπαϊκή οργάνωση που συσπειρώνει και αντιπροσωπεύει διεθνώς εκατομμύρια ιδιωτών ιδιοκτητών ακινήτων κάθε είδους, εκμισθωτών αλλά και ιδιοκατοίκων, απ’ άκρη σ’ άκρη όλης της Ευρώπης, διασφαλίζοντας την συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ των Ευρωπαϊκών εθνικών οργανώσεων ιδιοκτητών σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here