Όποιος αποκτά το κορυφαίο σε πωλήσεις «μικρό» SUV της Subaru πραγματικά το λατρεύει και ο Ειδικός Τύπος έχει αρχίσει και δημοσιεύει εξαιρετικές κριτικές στις πρόσφατες δοκιμές του.

Βρισκόμαστε σε περίοδο προ διακοπών όπου πολλοί ψάχνουν ακόμα και την τελευταία στιγμή να αγοράσουν το αυτοκίνητο που θα τους μεταφέρει στον τόπο των διακοπών τους με ασφάλεια και πραγματική απόλαυση οδήγησης. Το Subaru XV 1.6 πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ζευγάρια, οικογένειες, σπορτίβ ή χαλαρές καταστάσεις και επιπλέον είναι ετοιμοπαράδοτο!

Προκειμένου ο κόσμος να το γνωρίσει καλύτερα, η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS διοργανώνει ένα τριήμερο Test Drive σε μια διαδρομή ειδικά προσαρμοσμένη στην ανάδειξη των ικανοτήτων του.

Περιμένουμε κάθε ενδιαφερόμενο από 26 – 28 Ιουνίου, 9.00 – 19.00 στην έκθεση της αντιπροσωπείας SUBARU, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου.

Επιθυμούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε Test Drive, γι’ αυτό, για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 6800 800 για να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here