Η Premia Properties θέτει τους εργαζομένους της στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, φροντίζοντας έμπρακτα για την εξέλιξή τους, την αναγνώρισή τους καθώς και τον σεβασμό στην κάθε μια εργαζόμενη και στον καθένα εργαζόμενο χωρίς διακρίσεις, δημιουργώντας ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας για όλους.  

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Premia βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που αγαπούν οι γυναίκες εργαζόμενες καθώς συμπεριλαμβάνεται στη Λίστα Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023. Έτσι, επιβεβαιώνεται η πρόθεση της εταιρείας να αποτελεί ένα πρότυπο εργοδότη που θέτει την ισότητα στον άξονα των βασικών αξιών της και συμβάλλει στην ανάδειξη των ταλέντων της σύγχρονης γυναίκας και στην κατάκτηση των επαγγελματικών της στόχων. 

Η διάκριση βασίστηκε στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση που διενέργησε το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της Premia Properties, σχετικά με την εμπειρία τους από τον εργασιακό τους χώρο. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε ερωτηματολόγιο έρευνας εργασιακού περιβάλλοντος Trust IndexΤΜ από όπου και αξιολογήθηκαν οι θετικές απαντήσεις των γυναικών συγκρινόμενες με το σύνολο του πληθυσμού της εταιρείας. Κύριο κριτήριο αποτέλεσε και η βαρύτητα των απαντήσεων των εργαζομένων γυναικών σε επιμέρους ερωτήσεις που έχουν σχέση με την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρεία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών αλλά και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.  

Ο κ. Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε σχετικά: «Στην PREMIA συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, έχοντας για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη των εργαζομένων μας. Η διάκρισή μας ως Best Workplaces for Women Hellas αποδεικνύει πως νοιαζόμαστε να ενδυναμώνουμε τις γυναίκες και να ενθαρρύνουμε την εξέλιξή τους σε θέσεις ευθύνης, υιοθετώντας πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης ώστε να ανταπεξέρχονται στους πολλαπλούς τους ρόλους, στην εργασία, στην οικογένεια και στην κοινωνία.» . 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ