Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Spitogatos προκύπτει ότι ο αριθμός των νεόδμητων ακινήτων διαφοροποιείται σημαντικά ανάλογα με τη συνοικία. Στην Αττική, τα περισσότερα νεόδμητα ακίνητα εντοπίζονται σε περιοχές εκτός κέντρου, κυρίως στα Βόρεια και Νότια Προάστια.

Ακίνητα: Οι 10 περιοχές με τα ακριβότερα νεόδμητα

Σύμφωνα με την ομάδα ανάλυσης δεδομένων του Spitogatos, η νούμερο ένα περιοχή με τα περισσότερα νεόδμητα ακίνητα διαθέσιμα προς πώληση στην Αττική είναι το Ελληνικό. Η μέση τιμή για ένα νεόδμητο ακίνητο στην εν λόγω περιοχή είναι υψηλή και κυμαίνεται στα 4.613 ευρώ/τ.μ.

Στη λίστα με τις τιμές των νεόδμητων ακινήτων ακολουθεί ο γειτονικός Άλιμος με μέση τιμή €3,812 ανά τ.μ., τρίτος έρχεται ο Χολαργός, όπου η μέση τιμή προσφοράς είναι στα €2,894, τέταρτη σε πλειονότητα νεόδμητων είναι η Λυκόβρυση με €2,560 και έπεται η Ηλιούπολη με μέση τιμή €2,630 ανά τ.μ.  Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα Βριλήσσια με μέση τιμή €2,821/τ.μ., το Ηράκλειο στα €2,518/τ.μ., η Πεύκη στα €2,827/τ.μ., η Γλυφάδα με την υψηλότερη μέση τιμή στα €4,534 και η Αγία Παρασκευή στα €2,888 ανά τ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here