Χωρίς σχόλιο οι προηγούμενες ημέρες από την τελευταία μας ανάρτηση καθώς ο S&P500 κινήθηκε σε μικρό εύρος ανάμεσα στα επίπεδα που είχαμε επισημάνει. Παρατηρούμε τη μικρή πτώση στη χθεσινή συνεδρίαση με χαμηλότερα χαμηλά και χαμηλότερα υψηλά στο ημερήσιο γράφημα, έχοντας πάρει μια ανάσα από την πρόσφατη άνοδο. Εν τούτοις πιστεύουμε οτι η διόρθωση δεν θα είναι υπερβολική όσο καλά κρατούν οι 2,640 μονάδες. Πτώση κάτω απο αυτά τα επίπεδα θα σηματοδοτήσει μια πορεία, κατά τη γνώμη μας, προς τις 2,500 μονάδες, αλλά αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να είναι το επικρατέστερο.

Για εσας που προχωρήσατε στη στρατηγική στα options που αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα, το σενάριο πτώσης μέχρι τη στήριξη των 2,640 μονάδων σας καλύπτει απόλυτα ενώ συμμετέχετε στην όποια συνεχιζόμενη άνοδο έχοντας πληρώσει μόνο ένα μικρό premium. Ήδη με κάποιους φίλους απο εσας συζητήσαμε κατ’ ιδίαν και τον τρόπο περαιτέρω μείωσης του κόστους της θέσης, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να είναι ουσιαστικά μια θέση με αμελητέο κόστος αλλά που προσφέρει προστασία μέχρι τη ζώνη της εν λόγω στήριξης.
*Σχόλιο του Ιωάννη Κανταρτζή (http://www.ikantartzis.com/), οικονομολόγου κι εκδότη του διεθνούς περιοδικού TRADERS’, με ειδίκευση στα παράγωγα προϊόντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here