Στην ανανέωση του προφίλ του στο LinkedIn, ώστε να περιλαμβάνει και τα νέα του καθήκοντα ως προέδρου της doValue Ισπανίας, προχώρησε ο Θοδωρής Καλαντώνης, συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων από τέως και νυν συνεργάτες, αλλά και φίλους. 

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής Περιφέρειας Ελλάδας και Κύπρου του Ομίλου doValue και Εκτελεστικός Πρόεδρος της doValue Ελλάδας, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της doValue Ισπανίας και της Altamira Asset Management Κύπρου αναλαμβάνει επιπλέον τον ρόλο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της doValue Ισπανίας, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο αποχωρήσασας Andrea Mangoni.

 Οι δραστηριότητες του Ομίλου doValue στην Ελλάδα αναπτύχθηκαν αρχικά μέσω της δημιουργίας μιας τοπικής νεοσύστατης εταιρίας το 2018 και στη συνέχεια επεκτάθηκαν με την εξαγορά της μονάδας εξυπηρέτησης ληξιπρόθεσμων οφειλών της Eurobank. Η συναλλαγή εξαγοράς από την Eurobank  ολοκληρώθηκε το 2020, με την πλήρη ενσωμάτωσή της doValue Greece στον Όμιλο doValue. Η doValue S.p.A. κατέχει το 80% της doValue Greece, με το υπόλοιπο 20% να ανήκει στη Eurobank.

Πηγή: NPLConfidential.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here