Με +6,74% στα 0,2295 ευρώ, σε αποτίμηση, πλέον, πάνω από το όριο των 100 εκατ. Ευρώ.
Η μετοχή της μη συστημικής τράπεζας είχε στην ακραία διόρθωση του Μαρτίου συγκριτικά καλύτερη συμπεριφορά από τις συστημικές, δηλαδή μικρότερες απώλειες.
Στο rebound της αγοράς είχε, πάλι, συγκριτικά μεγαλύτερη αντίδραση.
Στο μόλις -0,22% οι απώλειες της μετοχής Attica Bank στο 3μηνο, διάστημα στο οποίο ο κλαδικός δείκτης διόρθωσε -42,43% μέχρι και την χθεσινή συνεδρίαση της Τετάρτης.
Η Attica Bank, από τα τέλη Απριλίου με το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ στηρίζουν τις προσπάθειες των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid 19. 
Με έναρξη υποβολής αιτήσεων από 28/04/2020, το Υπο-πρόγραμμα «Κεφάλαιο Κίνησης με Επιδότηση Επιτοκίου» έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την επιδότηση κατά 100% του επιτοκίου από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα για τα 2 πρώτα χρόνια.

Η χρηματοδότηση παρέχεται με τη μορφή δανείων κεφαλαίου κίνησης με ευνοϊκή τιμολόγηση και για το υπόλοιπο διάστημα της διάρκειας του δανείου, καθώς το 40% κάθε χρηματοδότησης που προέρχεται από Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ είναι άτοκο.

Επιλέξιμες για χρηματοδότηση είναι όλες οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις οι οποίες κατά την υποβολή της αίτησης λήψης δανείου έχουν υποστεί περιορισμό ή αναστολή της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας COVID- 19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here