Όλοι οι επαΐοντες συμφωνούν χωρίς αμφιβολία:
  • Μόνο το “Interni” στη Μύκονο αξίζει περισσότερα από τα 12,38 εκατ.€ που αποτιμάται η Moda Bagno στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Η μετοχή της Moda Bagno σηκώθηκε ξαφνικά στα 0,658 ευρώ, μετά την χθεσινή άνοδο με +2,17% (και 11.050 μετοχές ) όταν η λογιστική αξία (BV) της εταιρείας υπολογίζεται
στα 0,8830, το Ρ/Ε (2021) στις 6,2 φορές, τα  ΕV/EBITDA στα 3,82 και το netdebt/ebitda στα 1,22.
  •     Με ηχηρή παρουσία στο “νησί των ανέμων”– με σταθερά ανοδική 5ετία (συμπεριλαμβανόμενων των 2 περιόδων κορωνοϊου λόγω Covid-19) αλλά…ωσεί παρούσα επενδυτικά/χρηματιστηριακά. 
Από το “κάτω ράφι” του χρηματιστηρίου αλλά με την καλύτερη προεργασία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα χαρτιά έκπληξη του 2023. 
 
   Και όχι μόνον λόγω Μυκόνου. 

 

Η Moda Bagno αυτή την περίοδο εκμεταλλεύεται την τόνωση της οικοδομικής δραστηριότητας και την πολύ καλή πορεία του εισερχόμενου τουρισμού, προκειμένου να βελτιώσει δραστικά τις φετινές της λειτουργικές επιδόσεις.

Τα κέρδη εξαμήνου υποχώρησαν από τα 242.000 € στα 49.000 ευρώ αλλά αυτό οφείλεται σε αυξημένες απομειώσεις περιουσιακών στοιχείων.

Σε κάθε περίπτωση, η εισηγμένη έχει βελτιώσει δραστικά τη ρευστότητά της, με τον καθαρό της δανεισμό να διαμορφώνεται πλέον στα 4,26 εκατ. ευρώ και το EBITDA του πρώτου εξαμήνου να φτάνει τα 690 εκατ. ευρώ, χωρίς καν να επηρεάζεται σημαντικά από την τουριστική δραστηριότητα της Μυκόνου, η θετική εποχικότητα της οποίας εστιάζεται στο δεύτερο μισό κάθε έτους.

Το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ν. Βαρβέρης – Moda Bagno, το οποίο έχει τριετή θητεία  έως την 01.08.2024, απαρτίζεται από :

– Νικόλαος–Ελευθέριος Βαρβέρης του Ευαγγέλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

– Γεώργιος Βασιλειάδης του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλος

– Δημήτριος Ρέππας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

– Σαλώμη Δερμάτη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here