Ένας σημαντικός αριθμός νεοφυών επιχειρήσεων (startup) από όλο τον κόσμο, που ειδικεύονται στις τεχνολογικές λύσεις για την ναυτιλιακή βιομηχανία, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις πλατφόρμες τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Ποσειδώνια 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου.

Διαδικτυακές αγορές που έχουν σχεδιαστεί για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των προμηθευτών ναυτιλιακών υπηρεσιών και των πλοιοκτητών & διαχειριστών, καθώς και όσοι αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν τη βιομηχανία να επιτύχει τους στόχους απαλλαγής από τις εκπομπές άνθρακα και να λύσει σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει, θα βρεθούν στον εκθεσιακό χώρο της σημαντικότερης ναυτιλιακής εκδήλωσης στον κόσμο για να παρουσιάσουν στην βιομηχανία τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

«Οι πρωτοποριακές καινοτομίες που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής θα μεταμορφώσουν τη ναυτιλία, και θα παρουσιαστούν σε μεγάλη έκταση αυτόν τον Ιούνιο καθώς ο αγώνας δρόμου προς την ψηφιοποίηση της ναυτιλιακής βιομηχανίας βρίσκεται σε εξέλιξη, σε μια αγορά που οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα αξίζει 345 δισ. δολάρια έως το 2030», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος των Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε.

Οι συνθήκες της αγοράς, όπως η αυξημένη κερδοφορία στους τομείς των εμπορευματοκιβωτίων και του ξηρού φορτίου, σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ρυθμιστικές και κοινωνικές πιέσεις για μείωση των εκπομπών άνθρακα, ωθούν το ενδιαφέρον πλοιοκτητών και ναυτιλιακών εταιρειών προς την ταχεία υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα και την απόδοση καυσίμου.

Η Bid2board είναι μία από τις λύσεις που θα παρουσιαστούν στα Ποσειδώνια 2022. Αξιοποιώντας τη δύναμη της διαχείρισης δεδομένων, η συγκεκριμένη startup βοηθά τις ναυτιλιακές εταιρείες να απολαμβάνουν ταχείες, απλές και οργανωμένες υπηρεσίες τεχνικής εξυπηρέτησης, ενώ και οι προμηθευτές υπηρεσιών αποκτούν αυξημένη προβολή και βελτιωμένη ροή εργασίας από την παραλαβή του αιτήματος έως την εκτέλεση της υπηρεσίας.

«Η αυτοματοποιημένη διαδικασία και τα δεδομένα που παρέχονται κατά τη διαδικασία υποβολής προσφορών επιτρέπουν στους πελάτες μας να έχουν στοιχεία για τον ανταγωνισμό και να βελτιώνουν τις προσφορές τους, ενώ μειώνουν τον χρόνο που αφιερώνουν στη διευθέτηση υπηρεσιών με διαφανή και ελεγχόμενο τρόπο», δήλωσε ο Ανδρέας-Μίνως Ζομπανάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Bid2board. «Τα Ποσειδώνια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρουσιάσουμε την τεχνολογία μας μπροστά σε ένα στοχευμένο και με επιρροή κοινό από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα», κατέληξε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο skipperondeck.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here