Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός βιώνει μια αδιαμφισβήτητη κρίση όσον αφορά τη στελέχωση. Τη σεζόν που πέρασε 50.000 θέσεις εργασίας έμειναν κενές, ενώ παρατηρήθηκε ένας μεγάλος αριθμός παραιτήσεων τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου που έφτασε τους 5.000 εργαζομένους.Δεν είναι άξιο απορίας λοιπόν που οι επιχειρηματίες ψάχνουν προσωπικό από νωρίς και επεκτείνουν τους τρόπους που έβρισκαν τους υπαλλήλους τους μέχρι πρότινος. Οι παραδοσιακοί τρόποι δεν αρκούν πλέον και όλο και περισσότεροι εργοδότες ανακαλύπτουν τα οφέλη των ημερών καριέρας.

Η Workathlon, στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και στους υποψηφίους, διοργανώνοντας Ημέρα Καριέρας στην Θεσσαλονίκη. Στις 19 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Capsis, πάνω από 50 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από Ελλάδα και Κύπρο θα κάνουν συνεντεύξεις με εκατοντάδες υποψηφίους τουρισμού. Μετά την επιτυχία στην Αθήνα τον Νοέμβριο, τώρα και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Βόρειας Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κορυφαία ξενοδοχεία του κλάδου, όπως Costa Navarino, Metaxa Hospitality, Porto Carras, Aegeo Spas, Kassandra Palace, Acrotel, Fodele, Lamway, Atrium Hotels & Resorts, Skiathos Palace, Marbella, Kanava, Astra Suites, Santikos Collection, Neptune Hotels, SWOT, Parga Beach Resort, Tor Hospitality, Domes Resorts, Katikies, Ekies All Senses Resort, Canaves Oia, Mandarin Oriental, Nana Hotels και πολλά ακόμα!

Όλοι οι υποψήφιοι, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να κλείσουν ραντεβού για να συναντήσουν με φυσική παρουσία τους εκπροσώπους των εταιριών. Η διαδικασία της αίτησης για μια θέση γίνεται εύκολα και γρήγορα, χωρίς περιττές αναμονές, ενώ παράλληλα όλοι θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση και συζήτηση πάνω σε νέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Για τους εργοδότες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να έρθουν σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της Workathlon για να κρατήσουν τη θέση τους, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν μια φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ