Η ProsperTree βραβεύτηκε στην κατηγορία των πράσινων νεοφυών επιχειρήσεων στα πλαίσια των Green Brand Awards 2024

Η ProsperTree απέσπασε Bronze Award στην κατηγορία Green Startup των Green Brand Awards 2024, αναδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην πράσινη οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη

Τα Green Brand Awards 2024 διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που προάγουν την πράσινη οικονομία και το Eco Living.

Tο βασικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι δίνει, στις εταιρείες που επιθυμούν να κάνουν μία πράσινη ενέργεια ESG, τη δυνατότητα και ταυτόχρονα το κίνητρο να διαθέσουν το ποσό της επιλογής τους για την υιοθέτηση δέντρων λαμβάνοντας συγχρόνως οικονομικά οφέλη, μέσω του “Green Marketing Project”.

Το “Green Marketing Project” της ProsperTree προσφέρει διαφορετικές επιλογές πράσινων ενεργειών σε εταιρείες. Αυτό συνδυάζει την εταιρική κοινωνική ευθύνη με έναν οικονομικά βιώσιμο τρόπο, ενισχύοντας την εταιρική εικόνα και την ανταγωνιστικότητα.το πλαίσιο των κριτηρίων ESG (Environmental, Social and Governance).

Επιπλέον η ProsperTree δημιουργεί προσαρμοσμένα σχέδια φύτευσης, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές.

Η εταιρεία εφαρμόζει νέες τεχνολογίες στη διαχείριση και εκμετάλλευση των δέντρων, προσφέροντας προϊόντα όπως βιομάζα, ενέργεια, και διαφόρων ειδών προϊόντα, συμβάλλοντας στην ανακύκλωση, την αειφόρο ανάπτυξη και την ενεργή συμμετοχή στην προστασία του περιβάλλοντος

Ολες οι παραπάνω εταιρικές πρακτικές έχουν επιβραβεύσει την ProsperTree με το να είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και να φέρει ένα σημαντικό αριθμό μετοχών που εμπιστεύομαι την Διοίκηση στην λήψη αποφάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ