Με κεντρικό θέμα τις διαφορετικές μετρήσεις και υπολογισμούς που ανακοινώνονται σχετικά με το Next Generation EU και τι ισχύει τελικά κυκλοφορεί την Τρίτη, το Τεύχος 781 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές θα διαβάσουν σχετικά με την προοπτική διεύρυνσης του ΡΕΡΡ από την ΕΚΤ, για την ανοδική διόρθωση που συνεχίζει να παρουσιάζει η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, για όσα φέρνει αυτή η εβδομάδα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, για το τζίρο 10ετίας στη μετοχή του ΤΙΤΑΝΑ και για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

 

Για να γραφτειτε συνδρομητης αρκει να στειλετε τα στοιχεια επικοινωνιας σας (ονομα, Επωνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 781

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here