“Πλήρωσε” καλά, χθες, ο ΟΠΑΠ όσους επενδυτές θεώρησαν πως δεν ήταν δυνατόν ένας όμιλος του μεγέθους και της ρευστότητας του να αποτιμάται λιγότερο από 2,4 δισ.
    Ετσι το θεαματικό +9,23% στα 7,81 ευρώ ήρθε, σχεδόν, νομοτελειακά καθώς όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση του ΟΠΑΠ “έχτιζε” μεθοδικά την επαναφορά του σε επιχειρηματικό επίπεδο, κάτι που αποτυπώθηκε και στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
    Στην διάρκεια της κρίσης, προκειμένου να αντισταθμιστεί ένα μέρος των απωλειών λόγω της “καραντίνας” στο δίκτυο Play προχώρησε στην προσθήκη μίας τρίτης κλήρωσης μέσα στην εβδομάδα. Η κατακόρυφη αύξηση στηλών στα “τηλεοπτικά” παιχνίδια και τις κληρώσεις ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή.
    Στο δε internetικό κομμάτι, μέσω της Stoiximan, εμπλούτισε την γκάμα παιχνιδιών και δυνατοτήτων στοιχηματισμού κερδίζοντας μερίδιο αγοράς από τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες και το…μαύρο στοίχημα. 
     Μάλιστα την Τρίτη, ενίσχυσε περαιτέρω τη συμμετοχή του στην SMGC, που διαχειρίζεται τις δραστηριότητες της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα διατήρηση το 36,75% στο μετοχικό κεφάλαιο της TCB που έχει την αντιπροσώπευση στις αγορές της Πορτογαλίας, Ρουμανία και Γερμανία μέσω της Betano. 
    Δύο κινήσεις-ματ, που σε συνδυασμό με την προεξόφληση της επαναλειτουργίας του δικτύου καταστημάτων Play, το αργότερο από τα μέσα Μαϊου έφεραν το χθεσινό τζακ-ποτ.
    Στα 7,81 ευρώ η μετοχή, με αποτίμηση στα 2,61 δισ που εύκολα θα μπορούσε να φτάσει προς τα 3 δισ στο επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here