Η ευημερία των εργαζομένων αποτελεί το μυστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Πως αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε να πετυχαίνει τους στόχους της, δίχως να υπάρχει αρμονία, πνεύμα συνεργασίας και φυσικά όρεξη και διάθεση;

Έρευνες έχουν δείξει ότι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας όχι μόνο ενισχύει την ευημερία των εργαζομένων, αλλά βελτιώνει την υγεία τους, αυξάνει την απόδοση τους στην εργασία και τους απομακρύνει απ’ την επαγγελματική εξουθένωση.

Η ευημερία των εργαζομένων ή αλλιώς well-being, αφορά την κατάσταση της ψυχικής και σωματικής υγείας των ατόμων που απαρτίζουν έναν οργανισμό εντός και εκτός γραφείου. Όταν τα μέλη μιας κοινότητας εργάζονται σε ένα υγιές περιβάλλον και αισθάνονται όμορφα μπορούν να είναι παραγωγικά, δημιουργικά και να έχουν εποικοδομητικές σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ τους.

Zenius… ευημερία

Το well-being στο γραφείο είναι υπόθεση του… καφέ. Ένα φλιτζάνι βοηθά να ξεκινήσουμε τη μέρα, διεγείρει τις αισθήσεις, αυξάνει την παραγωγικότητά, αλλά είναι και η νούμερο ένα επιλογή όταν θα αποφασίσουμε να χαλαρώσουμε.

Η Nespresso Professional το αναγνωρίζει και διαδραματίζει έναν κομβικό ρόλο στην εξασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων.

Μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση στη δουλειά, η Nespresso Professional, παρουσιάζει την επαγγελματική μηχανή Zenius.

Την επαγγελματική μηχανή Zenius τη χαρακτηρίζει το στυλ και η ποιότητα σε κάθε φλυτζάνι καφέ, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ιδανική για κάθε μέγεθος επιχείρησης, η μηχανή καφέ Zenius είναι σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών.

Η Nespresso Professional, εκτός από τις εύχρηστες επαγγελματικές μηχανές καφέ, προσφέρει και premium ποικιλίες καφέ. Περικλείοντας τους καλύτερους κόκκους καφέ, καβουρδισμένους και σφραγισμένους σχολαστικά για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, οι ποικιλίες καφέ της Nespresso Professional εγγυόνται αξέχαστη γεύση και προσφέρουν έναν κόσμο αισθήσεων σε κάθε γουλιά καφέ. Είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος που εμπλουτίζει την εμπειρία του coffee break και συμβάλλει στην ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων.

Επένδυση στον καλό καφέ

Το well-being αποτελεί πλέον βασική προτεραιότητα για την εξέλιξη και ευημερία των οργανισμών. Η επένδυση στον καλό καφέ είναι μια επιλογή που ενισχύει την παραγωγικότητα και την ευημερία, άρα και την επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης. Πρόκειται για μια δέσμευση προς τους ανθρώπους των οργανισμών, καθώς χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς για ψυχική και γευστική αναζωογόνηση. Είναι μια «ανάσα» ευτυχίας μέσα στη χαοτική και κουραστική μας καθημερινότητα.

Ανακαλύψτε τους τρόπους που μπορεί η Nespresso Professional να αναβαθμίσει την επιχείρηση σας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ