Από τις 25 Οκτωβρίου, οι μέχρι σήμερα πελάτες του Pop Market, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τα ψώνια της εβδομάδας μέσω του Wolt Market, καθώς το Pop Market σταματάει τη λειτουργία του.

Μέσω της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση των μέχρι πρότινος πελατών της Pop στο Wolt Market, ενώ παράλληλα μέρος του εξοπλισμού της Pop μεταβιβάζεται στο Wolt Market.

Την ίδια στιγμή, οι πρώην καταναλωτές του Pop Market που επιλέγουν το Wolt Market για τα ψώνια τους, επωφελούνται, μέσα από προσφορά με ειδικό κουπόνι, κερδίζοντας δώρο €6 + €6 στις 2 πρώτες αγορές τους.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Wolt Market προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία, καθώς διαθέτει περισσότερους από 4.500 κωδικούς. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα καθημερινών αναγκών, από φρουτολαχανικά, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και έτοιμα γεύματα, έως απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και πολλές ακόμη κατηγορίες. Μάλιστα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μοναδικές προσφορές και συνδυασμούς προϊόντων, κάθε εβδομάδα.

Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν τα καθημερινά τους ψώνια μέσω του Wolt Market όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, και σε περίπου 20 λεπτά να τα έχουν στην πόρτα τους. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο εύκολη, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Επιπρόσθετα, μέσω του live tracking οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο, έχοντας στη διάθεσή τους την ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Το Pop Market ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2021 και αποτελώντας μία από τις πρωτοπόρες πλατφόρμες στην Ελλάδα που κατάφερε να πραγματοποιήσει παραδόσεις ειδών σούπερ μάρκετ σε λιγότερο από μισή ώρα, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση του γρήγορου εμπορίου στην Ελλάδα.

O Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής του Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μας που το Wolt Market επεκτείνει τη δραστηριότητά του και μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα περισσότερων καταναλωτών. Η φετινή χρονιά – που σηματοδότησε τα δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του Wolt Market στην Ελλάδα- γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των μέχρι πρότινος πελατών του Pop Market, για την οποία είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι.».