Την εξαγορά της Περιβαλλοντικής Μεταφορικής Α.Ε. (ΠΕΡΜΕ Hellas) ανακοίνωσε η Polygreen, εταιρεία ηγέτης στην προστασία του περιβάλλοντος. Με την κίνηση αυτή η Polygreen εμπλουτίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας πλέον σημαντικό αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.

Η εν λόγω εξαγορά είναι χρονικά η δεύτερη σημαντική επενδυτική κίνηση της εταιρίας για το 2022, μετά την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε. τον περασμένο Μάρτιο.

Με την εξαγορά της ΠΕΡΜΕ Hellas, η Polygreen, όπως αναφέρει, ενισχύει το ενεργητικό της με σημαντικές υποδομές, που περιλαμβάνουν στόλο περίπου 70 οχημάτων συλλογής, πάνω από 800 απορριματοκιβώτια προσωρινής αποθήκευσης και 4 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων. Παράλληλα, εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της με πάνω από 200 εργαζόμενους, με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων. Τέλος, διατηρεί το χαρτοφυλάκιο συνεργασιών της ΠΕΡΜΕ Hellas, που περιλαμβάνει συμβάσεις με εναλλακτικά συστήματα ανακύκλωσης.

Ο κ. Λαυρέντης Αλβέρτης, γενικός διευθυντής της Polygreen, ανέφερε σχετικά: «Η ένταξη της ΠΕΡΜΕ Hellas στην οικογένεια της Polygreen μας γεμίζει υπερηφάνεια, καθώς αποκτούμε μια από τις πιο υγιείς και αξιόλογες εταιρίες του χώρου, που εδώ και πάνω από 20 χρόνια έχτισε με πολύ μεράκι και σκληρή δουλειά ο Σπύρος Καρούζος. Με την εξαγορά της ΠΕΡΜΕ Hellas αναπτύσσουμε το νευραλγικό κομμάτι των logistics και έτσι επιταχύνουμε την οικοδόμηση του συνολικού μας προσφερόμενου προϊόντος, καθετοποιώντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας προς τους πελάτες μας. Αυτή θα είναι και η κατεύθυνση των επόμενων επενδυτικών μας κινήσεων στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της θέσης μας στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here