Πριν από 15 μέρες, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΑΒ στο πλαίσιο της ΔΕΘ, είδαμε ξαφνικά τον κ. Νίκο Παπάτσα, Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) αλλά ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρο του EFA GROUP, όχι μόνον να εγκαινιάζει το Περίπτερο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ΕΑΒ αλλά και να  εκδηλώνει με παρρησία το «ενδιαφέρον του Ομίλου EFA GROUP να συνδράμει» στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΑΒ ειδικά ως προς τις εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Επειδή το ψάξαμε το θέμα, το  EFA GROUP είναι σήμερα στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος όμιλος στον χώρο της άμυνας με πάνω από το 90% των εσόδων του να προέρχονται από εξαγωγές.

Απ’ ότι καταλάβαμε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον να «μεταλαμπαδεύσει» αυτή την τεχνογνωσία, εμπειρία και εξαγωγική δραστηριότητα στην αμυντική βιομηχανία, στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), που αυτή τη στιγμή η δυναμική της παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μου υπογράμμισαν ότι οι δραστηριότητες της ΕΑΒ είναι συναφείς με την τεχνογνωσία του EFA GROUP….

Το EFA GROUP μπορεί να ανεβάσει την εμβέλεια και τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ).

Είναι βέβαιο ότι ο συγκεκριμένος ελληνικός όμιλος εταιριών, μπορεί να καταστήσει turbo την εν λόγω επίσης ελληνική βιομηχανία, πόσο μάλλον που οι δραστηριότητες της ΕΑΒ είναι συναφείς με την τεχνογνωσία του EFA GROUP…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here