Γράφει η «ξενοδόχος»

Η πρώτη πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας μας σήμερα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των διεθνών πτήσεων στην περιφέρεια, από αυτή την εβδομάδα θα είναι σήμερα η πτήση της TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς.

  • Το ταξίδι των Γερμανών ιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, εφόσον έχει προσφερθεί σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία.

Μαζί με το γκρουπ των ιατρών στην Κω θα ταξιδέψουν επίσης ανώτατα στελέχη της TUI, που θα συναντηθούν με τον υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη, την Τρίτη.

  • Ο ταξιδιωτικός κολοσσός έχει εντάξει από όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται φέτος πολύ «Ελλάδα» έστω κι αν το πρόγραμμα του έχει περικοπεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι σχεδόν στο 30% σε σύγκριση με πέρυσι.

Βαλεαρίδες, Ελλάδα, Κύπρος, Πορτογαλία και Κροατία είναι οι προορισμοί που εντάσσονται από τις αρχές Ιουλίου στο πρόγραμμα του οργανισμού, ο οποίος μετά την επανέναρξη του προγράμματός του αρχικά στη Γερμανία και την Αυστρία μέσα στο Μάϊο, ήδη κάνει τον πρώτο απολογισμό από την επανεκκίνηση που έγινε στα μέσα Ιουνίου στη Μαγιόρκα.

  • Ενδεικτικά από τη Γερμανία, η ΤUI Deutschland τον Ιούλιο έχει προγραμματίσει 1.500 πτήσεις κυρίως σε Βαλεαρίδες νήσους, Ελλάδα, Κύπρο και Πορτογαλία, ενώ ξεκινούν και τα Κανάρια.

Αντίστοιχα και η πρώτη πτήση της TUI Austria θα απογειωθεί από τη Βιέννη στις 3 Ιουλίου για  Κρήτη. Τον Ιούλιο 60 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση έχουν προγραμματιστεί κυρίως για ελληνικά νησιά. Η TUI Poland ξεκινά για Μαγιόρκα και Κρήτη από την 1η Ιουλίου κι εν συνεχεία θα εντάξει τη Βουλγαρία και τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά στο χαρτοφυλάκιό της.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here