Σημαντικές διακρίσεις έλαβαν 7 Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο πλαίσιο των MADE IN GREECE 2022. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η διοργάνωση αποτελεί μία μεγάλη γιορτή της παραγωγής στην Ελλάδα, την οποία έχει εμπνευστεί η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις της παραγωγής και του μάρκετινγκ.

Η Agrino, απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Καταναλωτικό Προϊόν» για τις Ρυζογκοφρέτες της. Η παγκοσμίως μοναδική σειρά ρυζογκοφρετών Agrino προσέδωσε νέα μορφή στην κατηγορία συνδυάζοντας μοναδικές ελληνικές γεύσεις με την υγιεινή βάση του ελληνικού ρυζιού και καλαμποκιού. Ακόμα, η Λουξ έλαβε την τιμητική διάκριση, «Γ. Αυλωνίτης», που θεσπίστηκε για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, η οποία θέλησε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον εκλιπόντα ιδρυτή της και Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Η εταιρία Βαρβαγιάννης, απέσπασε τιμητική βράβευση για την πολύχρονη πορεία της, που μετρά ήδη 162 χρόνια στην ελληνική αγορά, και για τα προϊόντα της, που εσωκλείουν την απόλυτη ισορροπία της παράδοσης και της καινοτομίας. 

Στην κατηγορία «Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν» διακρίθηκε η SKAG για δυο προϊόντα της. Για το «Κλασέρ Γραφείου SKAG» απέσπασε GOLD βραβείο ενώ για το «Τετράδιο Super Διεθνές SKAG» κατέκτησε SILVER βραβείο. Διπλή χρυσή διάκριση εξασφάλισε η KYKNOS, η οποία έλαβε τη GOLD διάκριση στην κατηγορία «Επιχειρηματική Αριστεία» αλλά και ακόμα ένα GOLD βραβείο στην κατηγορία «Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν» για το προϊόν της, «KYKNOS Τοματοπολτός». Τριπλά «ασημένια» αναδείχθηκε η VITEX σε 3 διαφορετικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, το Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έλαβε SILVER βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Αριστεία», στην κατηγορία «Βιομηχανική Αριστεία» και στην κατηγορία «Καινοτόμο Βιομηχανικό Προϊόν» για το προϊόν «Vitex with VAIRO», που αποτελεί ένα καινοτόμο χρώμα με ισχυρές αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες για εσωτερική χρήση. H 3αλφα διακρίθηκε στην κατηγορία του «Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος», κατακτώντας το BRONZE βραβείο για τη σειρά οσπρίων της Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υπήρξε Υποστηρικτής της εκδήλωσης και οι βραβεύσεις των Μελών της στην γιορτή της Ελληνικής Παραγωγής, τα MADE IN GREECE 2022, αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την Κοινότητα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here