Σε ένα “στρατηγικό” σημείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ακίνητο – φιλέτο επί της οδού Παύλου Μελά 26 το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή προσφοράς τα 690.000 ευρώ.

Πρόκειται για το ισόγειο κτηρίου κατασκευής 2005, στο οποίο έχει διατηρηθεί η αρχική διατηρητέα όψη του. Διαθέτει συνολική επιφάνεια 210,10 τ.μ. και αποτελείται από ανώγειο κυρίας χρήσης με επιφάνεια 131,80 τ.μ., ημιυπόγειο κυρίας χρήσης επιφάνειας 56 τ.μ. και ημιυπόγειο βοηθητικής χρήσης 22,30 τ.μ. Έχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος του οπίσθιου ακάλυπτου χώρου επιφάνειας 36,50 τ.μ. Τα επίπεδα του ακινήτου συνδέονται με εσωτερική σκάλα ενώ τουαλέτες έχουν κατασκευαστεί και στα δυο επίπεδα του καταστήματος.

Την αποκλειστική προώθηση του ακινήτου έχει αναλάβει η Άτρια Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ, που ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της CBRE.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που συνοδεύει το ακίνητο «είναι κατάλληλο για εμπορικό κατάστημα, υπηρεσίες και για οποιαδήποτε χρήση υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, εστιατόριο, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής κτλ.)».

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό κενότητας επί της οδού Παύλου Μελά είναι χαμηλό. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του ακινήτου είναι πως βρίσκεται σε απόσταση 100μ από την οδό Τσιμισκή, τον πλέον δημοφιλή εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στον οποίο ένας μεγάλος αριθμός πολυεθνικών και εθνικών εταιρειών λιανικού εμπορίου λειτουργούν τα καταστήματα τους.

Η πώληση θα γίνει μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου ενώ καταληκτική ημερομηνία εγγραφής των ενδιαφερομένων στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό είναι η Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 14.00.

Με πληροφορίες από το voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here