Ποιος διαχειριστής και για λογαριασμό ποιου αμοιβαίου κεφαλαίου απορροφά σχεδόν το σύνολο της προσφοράς που βγαίνει στην ΕΛΤΟΝ Χημικά.
Νέα άνοδος χθες Δευτέρα για τη μετοχή, με αυξημένες συναλλαγές και τζίρο 117.221 ευρώ ενισχύθηκε +2,75% στα 1,68 ευρώ. Συνολικά η μετοχή “τρέχει” με ένα +10,53% σε διάστημα εβδομάδας και με +20,05% σε μήνα. Αποτίμηση αισίως στα 44,91 εκατ. ευρώ. 

Να πάρουμε τα πράγματα, λίγο από την αρχή.

Από τις αρχές Απριλίου στην ΕΛΤΟΝ μεγάλος και κύριος πωλητής είναι η Περσεύς (η εισηγμένη κατείχε σημαντικό μειοψηφικό ποσοστό επί σειρά ετών) στο πλαίσιο της προσπάθειας της να ενισχύσει την ρευστότητα της.
Την Δευτέρα άλλαξαν χέρια 71.372 μετοχές, είχαν προηγηθεί την Παρασκευή 78.875 , την Πέμπτη 114.593 ενώ μία μέρα νωρίτερα, στη συνεδρίαση της Τετάρτης οι συναλλαγές είχαν φτάσει τα 318.081 τεμάχια.
Η Περσεύς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει την πρώτη μεγάλη πώληση (για 308.001 τεμάχια) της προηγούμενης Τετάρτης.
Για αυτές, που ακολούθησαν περιμένουμε νεότερα και από την Περσεύς αλλά κυρίως από την πλευρά του νέου βασικού μετόχου μειοψηφίας. Για να σας βοηθήσω το αμοιβαίο κεφάλαιο έχει αναδειχθεί την τελευταία διετία λόγω των ιδιαίτερα επιτυχημένων τοποθετήσεων που λαμβάνει σε μετοχές ελληνικών εταιρειών. Ρίχνοντας το βάρος τους στην λεγόμενη…δεύτερη κατηγορία της αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here