Ο πρώτος θάνατος ασθενή με κοροναϊό στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε. Τα στοιχεία του Έλληνα ταξιδιώτη που επέστρεψε από ομαδική προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο 66χρονος έφερε βαριά πνευμονία και ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες ημέρες στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Πατρών στο Ρίο, άφησε τη τελευταία του πνοή  στις 3:15 τα ξημερώματα. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί από τις 10 Μαρτίου.

Πρόκειται και για τον περιφερειακό σύμβουλο, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη από την Ηλεία και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα.

Ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης είχε γεννηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από πολύτεκνους γονείς.

Ήταν απόφοιτος του μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ζούσε στην Αμαλιάδα, τόπο καταγωγής της συζύγου του, μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας. Είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει ως καθηγητής και διευθυντής σε σχολεία του Πύργου –Αμαλιάδας-Χαβαρίου Κεραμιδιάς – Γαστούνης, ενώ δίδαξε στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ήλιδας.

Ωστόσο, πρόλαβε να λάβει τη σύνταξή του, μετά από 33 χρόνια εκπαιδευτικής υπηρεσίας.

Ήταν πολιτικοποιημένος, ενταγμένος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, ενώ εκλεγόταν στα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών.

Τον  Μάϊο  του 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Ηλείας με το ψηφοδέλτιο  «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ» του Απόστολου Κατσιφάρα, αλλά στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε.

Επίσης, είχε θέσει υποψηφιότητα για Βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ τον Ιανουάριο του 2015 και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Ηλεία.

Στις εκλογές του καλοκαιριού εξελέγη εκ νέου Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» και έκανε σημαντικές παρεμβάσεις για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ηλεία, με κυρίαρχο την άμεση κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, για να μην χάνονται άλλες ζωές άδικα.

 

virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here