Ο δημοφιλής ηθοποιός δίνοντας συνέντευξη στο Down Town Κύπρου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας πως μέσα σε δύο μέρες έπαιξε και έχασε όλα του τα λεφτά στο Χρηματιστήριο.

 Δεν είχε την τύχη με το μέρος του και τελικά έχασε όλα του τα χρήματα

«Την περίοδο του χρηματιστηρίου, αποφάσισα κι εγώ να επενδύσω και απευθύνθηκα σε έναν φίλο μου, ο οποίος ήταν οικονομολόγος» αποκάλυψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συνέχισε: «Δεν έβγαζα πολλά, ένα απλό σεβαστό ποσό τον μήνα. Σταθερά όμως. Ξέρεις, γλυκαίνεσαι με όλο αυτό και λες «γιατί δεν βάζω περισσότερα ή και όλα;». Ο φίλος μου δεν ήθελε να ρισκάρω, με συμβούλευε να μην το κάνω. Εγώ το έκανα και σε δύο μέρες τα έχασα όλα. Όπως βλέπουμε, λοιπόν, δεν είμαι επιχειρηματικό πνεύμα. Έπαθα και έμαθα».

«Όταν έχω χρήματα θέλω να τα διαθέτω στους δικούς μου»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα χρέη του, υπογραμμίζοντας πως αν ήταν πλούσιος θα αποπλήρωνε τα χρέη του με τη μία. «Στο παρελθόν είχα πάρει και εγώ δάνειο, έχω ένα χρέος που τρέχει κάθε μήνα, και προσπαθώ να είμαι συνεπής για να το αποπληρώσω. Αν ήμουν πλούσιος θα πλήρωνα τα χρέη μου με τη μία. Αμέσως! Είμαι συνεπής, όμως πληρώνω κανονικά. Επίσης, τα υπόλοιπα θα τα τρώγαμε όλοι μαζί και θα περνούσαμε καλά. Όταν έχω χρήματα, θέλω να τα διαθέτω στους δικούς μου. Ωστόσο, δουλεύω τόσα χρόνια και δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω εκτός, γιατί έχω έξοδα που τρέχουν. Κάνω «εργασιοθεραπεία» για να πληρώνω τα χρέη μου. Ωστόσο, αυτό με χαροποιεί γιατί εργάζομαι και κάνω κάτι που αγαπώ».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τα χρήματα. «Τα χρήματα δεν τα κυνήγησα ποτέ. Μπορώ και με χρήματα, αλλά και χωρίς αυτά – έμαθα και με τα λίγα, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν τραβάω κάποιο ζόρι, αν μια περίοδο δεν έχω χρήματα. Είμαι cool», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here