Σίγουρα ο κάθε φίλαθλος, έστω και ο πιο παρατηρητικός, εστίασε το βλέμμα του στις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, που ήταν εμπνευσμένες από το μακρυνό ’87 και πάνω τους φιγούραρε το λογότυπο GSA.

Aναζητήσαμε στον διεθνή και εγχώριο Τύπο κάποιες πληροφορίες για την εταιρεία που έντυσε την Εθνική μας, αντλώντας παράλληλα ενημέρωση από δελτία Τύπου και το site της.

Η GSA, μια ελληνική μάρκα αθλητικών ειδών, για την οποία έχουν γίνει επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ σε R&D την τελευταία τετραετία και πραγματοποιεί εξαγωγές σε ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές, ετοιμάζει την επέκτασή της στην αμερικανική αγορά, ενώ διαθέτει ήδη γραφεία στην Ελβετία.

Η μάρκα -η οποία προκαλεί συζητήσεις στις διεθνείς εκθέσεις που εμφανίζεται χάρη στα υψηλά σχεδιαστικά standards και τα χαρακτηριστικά της, μεταξύ των οποίων η προέλευση της πρώτης ύλης, που είναι κατά 80% οργανικό βαμβάκι και χρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια νερού – αυτό το διάστημα στελεχώνει θυγατρική εταιρεία στις ΗΠΑ η οποία θα αναλάβει το project της επέκτασης στην τοπική αγορά σε συνεργασία με μεγάλο agency office.

Από τον πάγκο της Αγίου Μάρκου, στην παγκόσμια αναγνώριση

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Γεράσιμος Παπασπυράτος, ένας επιχειρηματίας που ‘χει επιλέξει να έχει ως έδρα την Ελλάδα και τη Μεταμόρφωση, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα σε 12 χώρες του κόσμου, που πια φτάνουν σε όλη την υφήλιο.

Άνθρωποι της αγοράς κάνουν λόγο για ένα ευφυή, εργατικό, επιχειρηματία που συνεχώς θα αναπτύσσεται.

H GSA του κ. Παπασπυράτου ή πιο ορθά η Gepaworld συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ‘ζωής’.

Ξεκίνησε από έναν πάγκο στην Αγίου Μάρκου τον Ιούνιο του 1996 πουλώντας κάλτσες, αλλά χάρη στο πείσμα του σε λίγα χρόνια κατάφερε να βάλει τα προϊόντα του σε μεγάλες αλυσίδες και σε δεκάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έπειτα από συνεργασίες που ο ίδιος πέτυχε ταξιδεύοντας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Το πρώτο ελληνικό αθλητικό παπούτσι από ανακυκλώσιμα υλικά

Στο κεντρικό κατάστημα της GSA, της πρώτης Ελληνικής Αθλητικής Εταιρείας, χορηγού ένδυσης της εθνικής ομαδας μπάσκετ, παρουσιάστηκε το νέο της αθλητικό παπούτσι που είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό από μπουκάλια.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης παραβρέθηκαν γνωστοί αθλητές από το χώρο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, όπως οι Δημήτρης Διαμαντιδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης καθως και άνθρωποι του θεάματος που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τη μόδα.

 

Το παπούτσι αυτό αποτελεί ένα σημαντικο βήμα τόσο για την ίδια την εταιρία όσο και για το χώρο του αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here