Η L’Oréal Hellas ανακοίνωσε ότι από σήμερα, ο Άλεξ Ντέιβιντσον αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή της εταιρείας, με κύριο στόχο τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας στην ελληνική αγορά στο πλαίσιο νέων και αναδυόμενων προκλήσεων.

Ο κ. Ντέιβιντσον θα διαδεχθεί τον Μεχντί Κουμπάν που ήταν γενικός διευθυντής της L’Oréal Hellas από την 1η Νοεμβρίου, 2017.

Ο νέος γενικός διευθυντής της L’Oréal Hellas, ο οποίος κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, προσχώρησε στον Όμιλο το 2016, ως γενικός διευθυντής του κλάδου δερμοκαλλυντικών προϊόντων για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Υπό την ηγεσία του, ο κλάδος σημείωσε σημαντική άνοδο, με ετήσιους διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης, ενώ εξασφάλισε και ηγετική θέση στον ιατρικό και ψηφιακό τομέα, χτίζοντας παράλληλα ισχυρές συνεργασίες με τους πελάτες.

Βασική αποστολή του κ. Ντέιβιντσον στην Ελλάδα, θα είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους της L’Oréal Hellas, αλλά και τους συνεργάτες της να αντιμετωπίσουν την κρίση της πανδημίας COVID-19 και στη συνέχεια, να εξασφαλίσει τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της L’Oréal Hellas στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here