Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την εταιρεία PIPE LIFE, η οποία, όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, με μία αιφνιδιαστική κίνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου της στη Θήβα.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει πολλές θυσίες με στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, η Διοίκηση της εταιρείας αφήνει στο δρόμο 70 οικογένειες.

Η Συνομοσπονδία, στηρίζει τις ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Θήβας το οποίο μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων προσπαθούν να αποτρέψουν το κλείσιμο της επιχείρησης.

Παράλληλα, καλεί το ΣΕΠΕ να παρέμβει άμεσα και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.

Θεωρείται ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής σωληνώσεων

Ποια είναι η εταιρεία

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε., μέλος του ομίλου PIPELIFE με παρουσία σε 27 χώρες, ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας συστημάτων πλαστικών σωλήνων στην Ελλάδα, από το 1992.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Θήβα Βοιωτίας παράγουμε συστήματα σωληνώσεων απο πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο(PP) και PVC με πληθώρα εφαρμογών στην Οικοδομή, στα Τεχνικά έργα, στην Γεωργία, στην Βιομηχανία, κλπ.

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι πιστοποημένη σύμφωνα με το πρότυπο Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001:2015  και το πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρησης ΙSO ISO 14001:2015  για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και διανομή συστημάτων σωλήνων & εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου(PE), πολυπροπυλενίου(PP) και μη πλαστικοποιημένου Πολυβινυλοχλωριδίου(PVC-U).

Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των παραγομένων προϊόντων και των παρεχομένων υπηρεσιών προς όφελος του Έλληνα επαγγελματία, αποσκοπούν στην πληρέστερη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here