Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, πως τα “δίδυμα” Ράνια Αικατερινάρη και Γιώργος Διαμαντόπουλος στην ΕΕΣΥΠ και Άρης Ξενόφος και Ριχάρδος Λαμπίρης στο ΤΑΙΠΕΔ πήραν βαθειές ανάσες τελευταία, όταν ενημερώθηκαν αρμοδίως πως παραμένουν στις θέσεις τους, μέχρι νεοτέρας.
  • Πρακτικά, μέχρι και τον Οκτώβριο αλλά με την προειδοποίηση πως θα πρέπει να “τρέξουν” 2-3 ιδιωτικοποιήσεις μέχρι τότε.
Βέβαια, παραμένουν εν ισχύ οι προεκλογικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη, πως
  • “…θα αναζητηθούν ευθύνες τόσο από την σημερινή διοίκηση για την ΔΕΗ όσο από τον βασικό μέτοχο της Επιχείρησης, που είναι το Υπέρ Ταμείο...”.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού είχαν κύριο αποδέκτη την αριστερών καταβολών (κατά δήλωση της) επικεφαλής του Υπερ-Ταμείου, στην οποία ορισμένοι έχουν προσάψει το προσωνύμιο Miss Gucci, προφανώς λόγω της αδυναμίας της για τα ταγιέρ του ιταλικού οίκου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν  πως ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να συναινεί στο να δοθεί μία ολιγόμηνη παράταση στο υφιστάμενο διοικητικό σχήμα, μήπως και προχωρήσει κάποια ιδιωτικοποίηση (παρότι εδώ και 2 χρόνια ΕΕΣΥΠ και ΤΑΙΠΕΔ έχουν υλοποιήσει μόνο μικρού βεληνεκούς 3-4 projects και πωλήσεις ελληνικών assets) ωστόσο έχει κάνει ήδη τις επαφές του, προκειμένου να βρεθούν άτομα, γνώστες του χώρου, να αναλάβουν καίριες θέσεις κυρίως στην ΕΕΣΥΠ.
 Οι πληροφορίες μας επιμένουν, πως η γνώμη του πρωθυπουργού είναι θετική για τον Αρη Ξενόφο και τους άλλους δύο παράγοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here