Στην παραγωγή μασκών εισέρχεται η εξαγωγική βιομηχανία υφασμάτων από τα Οινόφυτα Σιαμίδης Κ. ΑΕ.

Με την επιχειρηματική της αυτή πρωτοβουλία, η εταιρεία αυτή που διευθύνεται από τον κ. Μιχάλη Σιαμίδη στοχεύει να εξυπηρετήσει τόσο την εγχώρια αγορά όσο και πελάτες της στις ξένες αγορές.

Σύμφωνα με στοιχεία της New Times, η επιχείρηση κατά την  τελευταία δημοσιευμένη της χρήση (2018) εμφανίζει κύκλο εργασιών  8 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 374 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε επίσηςΤο απίστευτο ελληνικό success story, το κινεζικό deal και οι μάσκες made in Λάρισα

Με την παραγωγή μασκών η διοίκηση της επιχείρησης ευελπιστεί να βελτιώσει αισθητά τις οικονομικές της επιδόσεις καθότι προγραμματίζει να ξεκινήσει με την παραγωγή 3,36 εκατομμυρίων μασκών το μήνα, προϊόντα που κατά κύριο λόγο θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της χώρας και κατά δεύτερο λόγο σημαντικούς πελάτες της εταιρείας στο εξωτερικό. Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται κυρίως σε χώρες όπως  Γαλλία, Γερμανία, Νορβηγία,  Σουηδία,  Μεγάλη Βρετανία,  Δανία, η το Βέλγιο, Σλοβακία, Τυνησία και Κύπρος. Η Σιαμίδης Κ. ΑΕ προμηθεύει  με προστατευτικά ενδύματα το NATO/NSPA .

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς το παρόν αγοράζουμε τούρκικες μάσκες από το φαρμακείο! Μου έτυχε και αυτό καθώς και κάλτσες αντρικές σοσόνια! Ντροπή μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here